ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

  Τα πρώτα πρακτικά του Συλλόγου Γονέων, μας παραπέμπουν στις 10 Δεκεμβρίου του 1972, την ημερομηνία ίδρυσης του. Όπου, παρόντων 56 μελών, ιδρύεται και ο πρώτος εν ενεργεία Σύλλογος.
  Έκτοτε τα μέλη άλλαζαν, όπως ειναι φυσικό, και οι δραστηριότητες των εκάστοτε Δ.Σ. που πέρασαν από το Σύλλογο εναρμονίζονταν με τις ανάγκες του σχολείου και της εποχής.
  Ο Σύλλογος υπήρξε δραστήριος και δημιουργικός, όπως φαίνεται και από τα πρακτικά που κρατούνται επιμελώς από τότε μέχρι και σήμερα. Ο σκοπός κοινός. Η καλύτερη το δυνατό λειτουργία του Σχολείου και η λύση των προβλημάτων που παρουσιάζονταν, πάντα σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό.
  O Σύλλογος στην τελευταία του θητεία πέτυχε αυτό που είχε θέσει ως στόχο: τη δημιουργία χορευτικού παραδοσιακών χορών από μαθητές του Σχολείου.
  "Μετά από προσπάθεια χρόνων είμαστε περήφανοι που πετύχαμε το όνειρο" λένε με μια φωνή τα μέλη. Βέβαια για να πραγματοποιηθεί αυτό η οικονομική συνδρομή ήταν μεγάλη. Αγοράστηκαν 10 ζευγάρια αυθεντικών σμυρνέικων στολών, μια δαπάνη αρκετά μεγάλη. Σήμερα με τη βοήθεια του χοροδιδάσκαλου οι μαθητές συμμετέχουν σε γιορτές και φεστιβάλ ξεδιπλώνοντας τις ικανότητες τους όποτε τους ζητηθεί.
  Βέβαια η βοήθεια του Συλλόγου δε σταματά εδώ. Συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά εκπαιδευτικού υλικού, στην πραγματοποίηση επισκέψεων σε μουσεία, θέατρα και στη χορηγία της γιορτής με τη λήξη του σχολικού έτους.


  Το σημερινό Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

 

Γιαχνή Βασιλική ,  πρόεδρο

Μπαγανά Ακριβή,  αντιπρόεδρο

Καρακατσάνη Αναστασία,  γραμματέα

Δαγρέ Δήμητρα,  ταμία

καθώς και τα μέλη:

Ηλιάδου Μαρία

Καργόπουλος Στέλιος

Περμαθούλη Ευστρατία